είπε ο γάιδαρος το γάιδαρο “κεφάλα”

Πράγματι, ο πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας Νίκος Αναν-στασιάδης εκλέχθηκε από τους Ε/κ, όπως και ο Σαμαράς στην Ελλάδα, με σύνθημα την έξοδο από τα μνημόνια. Το τι συνέβη στη συνέχεια είναι γνωστό. Όμως είναι πέρα από κάθε λογική και πέρα για πέρα υποκριτικό, άνθρωποι όπως ο Γ. Παπανδρέου στην Ελλάδα αλλά και ο Χριστόφιας-Καταστρόφιας στην Κύπρο να κάνουν ότι ξεχνούν ότι οι ίδιοι προσωπικά ευθύνονται για την καταστροφή στις χώρες τους αφού οι ίδιοι τις έθεσαν στην επιτήρηση της Τρόικας.

“Δριμεία επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης Αναστασιάδη ο γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού. Επί διακυβέρνησής του, είπε, ο λαός νιώθει εξαπατημένος, νιώθει να του κλέβουν την αξιοπρέπεια και να τον επιστρέφουν πίσω στα χρόνια της τοκογλυφίας και της υποταγής…”

Το άξιο περιέργειας, ειδικά για την Κύπρο είναι το ότι το ΑΚΕΛ αναφέρεται ως αριστερά.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2015/03/11/%ce%b5%ce%af%cf%80%ce%b5-%ce%bf-%ce%b3%ce%ac%ce%b9%ce%b4%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%ac%ce%b9%ce%b4%ce%b1%cf%81%ce%bf-%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b1/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.