η αμερικανική Βουλγαρία

Μετά από πλήθος δημοσιευμάτων για την κακή κατάσταση που υπάρχει στο βουλγαρικό στρατό, κατάσταση η οποία διέψευσε ακόμα και τις παλιότερες εκδηλώσεις αλυτρωτισμού για τη διπλανή της χώρα (πΓΔΜ), η Βουλγαρία ανεβάζει το κύρος της με την αμερικανική υποστήριξη η οποία βεβαίως επεκτείνει τις προσβάσεις της στη διπλανή μας χώρα.

αναδημοσίευση

Βουλγαρο- αμερικανικές ασκήσεις θα πραγματοποιούνται στο ‘Νόβο Σέλο’ από τις 20 Οκτωβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε το βουλγαρικό υπουργείο Άμυνας.

Στις ασκήσεις θα λάβουν μέρος περίπου 200 Αμερικανοί στρατιώτες, 10 άρματα μάχης, πεζικό τμήμα και  20 οχήματα με πυροβόλα όπλα των 155 χιλιοστών.

Η μεταφορά του εξοπλισμού  και η άφιξη των Αμερικανών στρατιωτών, αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Από τη βουλγαρική πλευρά θα λάβουν μέρος στρατιωτικές  μονάδες  χερσαίας επέμβασης.

«Στόχος των προγραμματισμένων ασκήσεων με τη συμμετοχή των συμμαχικών ενόπλων δυνάμεων, είναι η διατήρηση σε καλή κατάσταση του βουλγαρικού στρατού. Για όλες τις ασκήσεις έγινε εκ των προτέρων προγραμματισμός και έχει γίνει γνωστοποίηση στις γειτονικές χώρες, βάσει της διεθνούς πρακτικής», σημειώνει η ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Βουλγαρίας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2015/10/11/%ce%b7-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b3%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.