Τουρκία: Θωρακισμένα οχήματα του στρατού μεταφέρονται στα σύνορα με Συρία

Τι να περιμένουμε; Αυτές τις μέρες, η συριακή και η ρωσική αεροπορία χτύπησαν θέσεις του Δημοκρατικού Συριακού Στρατού που πολεμάνε το ΙΚ, ενός στρατού μικτού ανοιχτού για όλες τις “φυλές” της Συρίας. Χτες, μαθαίνουμε ότι η Τουρκία προωθείται στρατιωτικά στα σύνορα με τη Συρία. Κοιτάζοντας Αφρίν; Ιντλιμπ; Ποιος ξέρει; Το θράσος περισσεύει δίπλα στον τυχοδιωκτισμό των μεγάλων δυνάμεων, και αυτών που χτυπάνε τους κούρδους (Ρωσία) και αυτών που θα τους χτυπήσουν αργότερα (ΗΠΑ) αν δε γίνουνε διάδρομος-χαλί για τα συμφέροντά τους…Ελ_Γυρ

Η αποστολή θωρακισμένων οχημάτων που μεταφέρουν στρατιωτικό εξοπλισμό και στρατιώτες συνεχίζεται στην παραμεθόρια περιοχή της Συρίας, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Η αυτοκινητοπομπή που αποτελούνταν από 18 στρατιωτικά οχήματα έφθασε στην περιοχή του Ρεϊχανλί του Χατάι (Hatay’ın Reyhanlı).Τα θωρακισμένα στρατιωτικά οχήματα αποστέλλονται από διάφορα στρατόπεδα που βρίσκονται στο εσωτερικό της Τουρκίας και για τη μετακίνησή τους ελήφθησαν ιδιαίτερα μέτρα ασφάλειας, στην πορεία τους για τα συριακά σύνορα.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι ‘ οι μεταφορές των στρατιωτικών οχημάτων και προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων αναμένεται να συνεχισθεί.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2017/09/17/%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1-%ce%b8%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%bf%cf%87%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.