Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στις κομμούνες της Δημοκρατικής Ομοσπονδίας της Βόρειας Συρίας

Ολοκληρόθηκε η διαδικασία εκλογής των εκπροσώπων των κομμούνων στα καντόνια της Δημοκρατικής Ομοσπονδίας της Βόρειας Συρίας με τα εκλογικά κέντρα  στις περιοχές Cizire και Euphrates να έχουν κλείσει τις εκλογικές περιφέρειες μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, ενώ η διάρκεια των εκλογών για την περιοχή της Afrin  παρατάθηκε για δύο επιπλέον ώρες λόγω της εντατικής προσέλευσης του λαού.

Τα εκλογικά κέντρα  σε όλη την περιοχή της Ροτζάβα άνοιξαν τις πόρτες τους την Παρασκευή το πρωί στις 8:00 για τους εκλογείς ώστε να εκλέξουν τους συμπροέδρους των κοινοτήτων των βόρειων πόλεων της Συρίας και των περιοχών στα τρια καντόνια.

Την Παρασκευή, χιλιάδες ψηφοφόροι σε ολόκληρη τη Ροτζάβα και τις περιοχές της βόρειας  Συρίας κατευθύνθηκαν προς τα κέντρα ψηφοφορίας για να ψηφίσουν και να εκλέξουν τους εκπροσώπους των συμπροεδρίων των κοινοτήτων.

12421 υποψήφιοι διεκδίκησαν την συμπροεδρία των 3732 κοινοτήτων (με τους  μισούς απο αυτούς να είναι γυναίκες, καθώς είναι υποχρεωτικό η συμπροεδρία να μοιράζετε και στα δύο φύλα) στην πρώτη εκλογή της Δημοκρατικής Ομοσπονδίας της Βορείου Συρίας για την εκλογή των συμπροέδρων της μικρότερης κοινωνικής μονάδας που είναι οι κοινότητες που θεωρούνται ο κύριος πυρήνας του ομοσπονδιακού συστήματος.

Οι εκλογές έλαβαν χώρα μέσα σε εντατικά μέτρα ασφαλείας, κατα τα οποία οι Αστυνομικές δυνάμεις και οι δυνάμεις προστασίας της κοινωνίας προχώρησαν στο κλείσιμο της εισόδου και εξόδου των πόλεων και των κωμοπόλεων . Επιπλέον, οι εκλογές ολοκληρώθηκαν χωρίς ατυχήματα ή εμπόδια.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2017/09/25/%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%bf%cf%8d/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.