εργατική δολοφονία στο Μπογκντάτσι της ΠΓΔΜ

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη που σημειώθηκε, σήμερα το πρωί, σε μονάδα γεμίσματος φιαλών υγραερίου στην κωμόπολη Μπογκντάτσι, στο νότιο τμήμα της ΠΓΔΜ.
φωτογραφία αρχείου
φωτογραφία αρχείου

 

Οι νεκροί ήταν εργαζόμενοι στην μονάδα γεμίσματος φιαλών υγραερίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε στους αποθηκευτικούς χώρους της μονάδας. Στο σημείο της έκρηξης έσπευσαν μονάδες της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ μέχρι και αυτή την ώρα ακούγονται εκρήξεις μικρότερης έντασης.

Η δήμαρχος του Μπογκντάτσι Αναστάσια Ολούμτσεβα δήλωσε ότι η πυροσβεστική κατόρθωσε να θέσει υπό έλεγχο την πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της μονάδας.

Την ώρα της έκρηξης, στη μονάδα αυτή γεμίσματος φιαλών υγραερίου βρισκόταν 11 εργαζόμενοι και εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί.

ΠΗΓΗ

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2015/02/06/%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%ba%ce%bd%cf%84%ce%ac%cf%84%cf%83%ce%b9-%cf%84/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.