ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

Η 18 ετών Χουντείν Χουσλεμούν την ώρα που πήγε να περάσει από σημείο ελέγχου στην πόλη Ελ Χαλίλ της Παλαιστίνης, ήρθε αντιμέτωπη με τους Ισραηλινούς στρατιώτες που την εμπόδισαν. Ισραηλινός στρατιώτης όταν η κοπέλα επέμενε θέλοντας να βγει από την περιοχή την πυροβόλησε με το αυτόματο όπλο. Η σφαίρα πέτυχε την κοπέλα στην κοιλιά και αυτή κατέρρευσε.

Για ώρα οι Ισραηλινοί στρατιώτες δεν επέτρεπαν να έρθει να πάρει ασθενοφόρο την κοπέλα. Μόνο μετά από μισή ώρα και αφού έμεινε κάτω αιμόφυρτη η κοπέλα, έγινε δυνατή η μεταφορά της στο νοσοκομείο. Η κοπέλα με σφαίρα στην κοιλιά μεταφέρθηκε στην εντατική του νοσοκομείου, όπου όμως παρά τις προσπάθειες που έγιναν, τελικά κατέληξε.

https://www.youtube.com/watch?t=2&v=-zvLvWOhYEI

ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ 10 ΣΦΑΙΡΕΣ
Η Ντέιλι Μέιλ αναφέρει πως σύμφωνα με παλαιστινιακά ΜΜΕ, η νέα κοπέλα επειδή δεν έδειξε τι είχε η τσάντα της και επειδή δεν άνοιξε το κάλυμμα του κεφαλιού της, την πυροβόλησαν με 10 σφαίρες.

ΠΗΓΗ

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2015/09/25/%ce%b5%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%83/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.