για την εκποίηση κατοικίας στην Κύπρο

«… είναι απρόσωπη και αυτό έχει και μια θετική αν θέλετε διάσταση. Γιατί την ώρα που θα προχωρήσουμε σε μια λύση, θα είναι μια λύση τεχνοκρατική, δεν θα υπάρχει δυνατότητα να υπάρξουν παρεμβάσεις. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα κάποιος αύριο να πει ότι εμένα μου χάρισαν 10 ευρώ και στον άλλο με τα ίδια χαρακτηριστικά του χάρισαν 12 ή 9 ευρώ».

Είναι πραγματικά σοκαριστικό το πόσο κυνικά τοποθετείται δημόσια ο διευθυντής στρατηγικής και ανασχηματισμού της συνεργατικής κεντρικής τράπεζας Γιάννος Σταυρινίδης. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι η «ΑΛΤΑΜΙΡΑ» ήταν η καλύτερη απάλειψη ευθύνης που μπορούσε να επιλέξει ο συνεργατισμός για τις μελλοντικές εκποιήσεις κατοικιών, ρίχνοντας από δω και πέρα την ευθύνη – εφόσον κατέχει και το 51% της πλατφόρμας διαχείρισης- αποκλειστικά σε αυτήν.

Η απάνθρωπη επιλογή της ΣΚΤ με την ένθερμη υποστήριξη του υπουργού οικονομικών και τις κυβέρνησης ήρθε για άλλη μια φορά να δείξει με ποιανού το μέρος βρίσκεται και ποια συμφέροντα εξυπηρετεί.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2017/08/08/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%8d%cf%80%cf%81%ce%bf/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.