Σύριος υφυπουργός: Το Ισραήλ θα καταβάλει ‘βαρύ τίμημα’ για επιθέσεις στη Συρία

Σεπτέμβριος 11, 2017. 08:20

Το Ισραήλ θα πληρώσει βαρύ τίμημα για τις επιθέσεις και προειδοποιούμε το Ισραήλ να μην συνεχίσει τις επιθέσεις αυτές, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Συρίας, Φαϊσάλ Μεκάντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Ισραήλ έχει πραγματοποιήσει πολλές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία με σκοπό να αποτρέψει τη λιβανική τρομοκρατική οργάνωση ‘Χεζμπόλα’ να αποκτήσει προηγμένα όπλα, όπως σημειώνει το ισραηλινό δημοσίευμα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κατηγόρησε, επίσης, το Ισραήλ για υποστήριξη τρομοκρατικών ομάδων στη Συρία.

«Αυτές οι επισκέψεις δεν θα αποτρέψουν την προσοχή από τον πόλεμό μας στη τρομοκρατία στη Συρία, την οποία υποστηρίζει το Ισραήλ», πρόσθεσε ο Μεκάντ.

«Το Ισραήλ και οι αντιπρόσωποί του στις τρομοκρατικές οργανώσεις στη χώρα μας πρέπει να γνωρίζουν ότι η Συρία δεν θα ξεχάσει αυτές τις επιθέσεις»

 

Η πιο πρόσφατα αναφερθείσα στρατιωτική επιχείρηση από το Ισραήλ στη Συρία έγινε την Πέμπτη κατά κυβερνητικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

Η ιστοσελίδα ‘Ynet’ ανέφερε ότι ο χώρος που χτυπήθηκε ήταν μια πιθανή θέση για μια μελλοντική ιρανική εγκατάσταση που θα παρήγαγε ρουκέτες ακριβείας, τις οποίες θα χρησιμοποιούσε η Χεζμπόλα, σημειώνει το ισραηλινό δημοσίευμα.

(i24news.tv)

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2017/09/11/%cf%83%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%85%cf%86%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%ae%ce%bb-%ce%b8%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b2%ce%ac/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.