Λευτεριά στον Οτζαλάν

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΩΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ PKK, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1998 ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. Η ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ PKK, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΙΝΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΟΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΗΤΑΝ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟ ISIS ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΡΟΖΑΒΑ.ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΜΠΝΤΟΥΛΛΑΧ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΙΜΡΑΛΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1999. ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣΟΣΟΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ. Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΣΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 ΗΜΕΡΩΝ.
ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ  ΛΗΞΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

κουρδικό γραφείο ενημερώσεως
Aristotelous 187

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2017/10/07/%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bf%cf%84%ce%b6%ce%b1%ce%bb%ce%ac%ce%bd/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.