οι νέες αμυγδαλέζες του ΣΥΡΙΖΑ και οι Μουζάλες του

Διέρρευσε ότι κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, και μετά από …σκληρή κριτική της τάσης των «53» για το προσφυγικό, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση του πρωθυπουργού.

Λίγο αργότερα, κυβερνητικές πηγές, δήλωναν ότι «δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα».

Από πλευράς μας, απλά να θυμίσουμε:

α) Και ο κ. Μουζάλας και ο κ. Τσίπρας και οι «53» από κοινού συμφώνησαν, ψήφισαν και εφαρμόζουν την εγκληματική συμφωνία μεταξύ ΕΕ – Τουρκίας που πέρσι εκθειαζόταν σαν «λύση» τάχα του προσφυγικού.

β) Ο κ. Μουζάλας και οι «53» συμμετέχουν στην κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, ο οποίος πριν λίγες μέρες επισκεπτόμενος τον «οίκο» του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού – γνωστός δε ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός για την προσφυγική πολιτική του – αναγόρευσε τον Τραμπ, σε προστάτη της ελευθερίας και της δημοκρατίας (δεν αποκλείεται και των προσφύγων)…

γ) Ο κ. Τσίπρας, ο κ. Μουζάλας, οι «53» και οι 153 της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είναι αυτοί που έταζαν «τέλος στην Αμυγδαλέζα». Και αυτό που τελικά έκαναν ήταν να φτιάξουν πολλές «Αμυγδαλέζες» και στα νησιά και στην Ηπειρωτική χώρα.

Σημειώστε επίσης ότι πέραν των υπολοίπων μας έφεραν και το ΝΑΤΟ, παριστάνοντας το, σαν «ναυαγοσώστη» των προσφύγων!

Και κάτι ακόμα: Στη συνεδρίαση της Π.Γ όπου φέρεται να έθεσε θέμα παραίτησης ο Μουζάλας, φαίνεται να έχει πει και τα παρακάτω: «Δεν δική μου πολιτική αλλά της κυβέρνησης. Εγώ την πιστεύω. Αν αλλάξουμε πολιτική θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού». Δεν έχουμε κανέναν πρόβλημα να συμφωνήσουμε απολύτως με την παραπάνω τοποθέτηση ειδικά με το πρώτο μέρος της.

Αυτά είναι τα έργα, λοιπόν, όλων τους. Και του Τσίπρα και του Μουζάλα και των «53» και των 153. Τέτοια είναι τα έργα τους, που δεν έχει περάσει ούτε μήνας από τις κραυγές αγωνίας του Ελληνικού Τμήματος των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» που καταγγέλλουν ότι αυτό που διαπράττεται στους δήθεν χώρους φιλοξενίας, δεν είναι παρά έγκλημα. Και αυτό δεν αλλάζει. Παραιτηθούν δεν παραιτηθούν.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2017/10/31/%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%ce%b1%ce%bc%cf%85%ce%b3%ce%b4%ce%b1%ce%bb%ce%ad%ce%b6%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%bc/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.