όταν σοβαρεύονται οι podemos

Α! Όλα κι όλα, αναφωνεί ο καθηγητής Ιγκλέσιας των Podemos-Venceremos, δεν είμαστε ίσα κι όμοια, εσείς κι εμείς. Άλλο είναι η 4η οικονομία της ευρωζώνης, Ισπανία κι άλλο η Ψωροκώσταινα Ελλάδα: «Το ό,τι δείχνουμε συμπάθεια στην κυβέρνηση της αλλαγής (στην Ελλάδα) δεν σημαίνει ότι οι πραγματικότητές μας είναι παρόμοιες. Είμαι πεπεισμένος ότι όλα θα πάνε καλά για την ελληνική κυβέρνηση, όμως αυτή είναι μια παράμετρος που θα έχει πολύ περιορισμένες συνέπειες για τη χώρα μας», είπε ο κύριος καθηγητής. Πλέον,  η Ελλάδα για τον κύριο καθηγητή δεν είναι το κίνημά της αλλά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η Ισπανία δεν είναι το κίνημά της αλλά η επόμενη κυβέρνηση της Ισπανίας, στην οποία η Ελλάδα χρωστά 26 δισεκατομμύρια ευρουλάκια. Όσα χρειάζονται για τα επιδόματα ανεργίας των ισπανών για ένα έτος.

Οδεύοντας για την ανάληψη της εξουσίας ο Ιγκλέσιας μάλλον σοβαρεύεται μιας και θα αναλάβει όχι μόνο την ευθύνη αυτών που χρωστάει η Ισπανία όπως συμβαίνει στην Ψωροκώσταινα αλλά και την ευθύνη γι ανα επιστραφούν αυτά που της χρωστάνε.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2015/02/14/%cf%8c%cf%84%ce%b1%ce%bd-%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b5%cf%8d%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-podemos/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.