η σιωνιστική τρομοκρατία

Αποκεφαλίστε τους τρομοκράτες!

Small_img_23540
από την Κόντρα
«Θάνατος στους τρομοκράτες – Εμπρός Λίμπερμαν»! Η προεκλογική γιγαντοαφίσα, ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Τρίτης 17 Μάρτη στο Ισραήλ, συμπυκνώνει την ουσία της «μοναδικής δημοκρατίας» της Μέσης Ανατολής. Ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος Γίσραελ Μπεϊτένιου και σημερινός υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Αβιγκόρ Λίμπερμαν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της «δημοκρατίας»! Πριν από ένα μήνα, ο Λίμπερμαν ζήτησε την επαναφορά της θανατικής ποινής για τους Παλαιστίνιους που καταδικάζονται για επιθέσεις. Τώρα προχωρεί παραπέρα το συλλογισμό του λέγοντας χωρίς ίχνος ντροπής: «Οποιος είναι μαζί μας θα πάρει τα πάντα. Για όποιον είναι εναντίον μας ένα μόνο πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να πάρουμε ένα τσεκούρι και να του κόψουμε το κεφάλι. Αλλιώς δε θα επιβιώσουμε εδώ» (http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2015/03/10/israeli-foreign-minister-says-disloyal-arabs-should-be-beheaded/)

Πριν μερικά χρόνια ο Λίμπερμαν ζητούσε οι αντιστασιακοί  φυλακισμένοι «να πνιγούν στη Νεκρά Θάλασσα», ενώ έχει χαρακτηρίσει σαν «υπέρμαχους της τρομοκρατίας» όλες τις ισραηλινές οργανώσεις που τόλμησαν να δώσουν πληροφορίες στην επιτροπή του ΟΗΕ για την ισραηλινή επίθεση στη Γάζα το Δεκέμβρη του 2008 (γνωστή και ως επιτροπή Γκόλντστοουν, από το όνομα του νοτιοαφρικανού δικαστή με το φιλοσιωνιστικό παρελθόν, που αναγκάστηκε όμως να καταλογίσει τις περισσότερες ευθύνες στο Ισραήλ)! Τώρα ζητά τα κεφάλια των «απείθαρχων».

Ευτυχώς όμως που υπάρχουν οι «αριστεροί» που εγγυώνται την πραγματική δημοκρατική στροφή στην ισραηλινή πολιτική! Ποιοι αριστεροί; Μα η «Σιωνιστική Ενωση», που ιδρύθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη από την πρώην υπουργό Εξωτερικών (διορίστηκε από τον εγκληματία πολέμου Αριέλ Σαρόν) και πρώην στέλεχος της Μοσάντ (τη δεκαετία του ’80), Τζίπι Λίβνι, στη διάρκεια της θητείας της οποίας είχε γίνει και η μεγάλη επίθεση στη Γάζα το Δεκέμβρη του 2008, και τον Ισαάκ Χέρτζοκ πρώην μέλος του Εργατικού Κόμματος και υπουργό Οικισμών στην κυβέρνηση συνασπισμού των «Εργατικών» με τον Σαρόν το Γενάρη του 2005. Το όνομα της ένωσης τα λέει όλα. Σιωνιστές με πατέντα οι «αριστεροί» του Ισραήλ!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2015/03/16/%ce%b7-%cf%83%ce%b9%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.