Φιλίες εχθρών

Αναδημοσίευση η οποία αποτελεί μετάφραση από την τουρκική εφημερίδα Haber:

Ο Βενιαμίν Νετανιάχου επιβεβαιώνοντας τους φόβους του για συμφωνία του Ιράν με τις ΗΠΑ, ανέφερε πως στηρίζει την επίθεση στην Υεμένη και είπε πως πρέπει να σταματηθεί ο άξονας Ιράν-Λωζάννης-Υεμένης

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ  εναντιώθηκε στις συνομιλίες των ΗΠΑ και του Ιράν. Ο Νετανιάχου ανέφερε πως είναι ευχαριστημένος από την στήριξη που παρέχουν οι ΗΠΑ στο Ισραήλ, είπε πως οι συνομιλίες που διεξάγονται σχετικά με τα πυρηνικά στην Λωζάννη επιβεβαιώνουν τους φόβους του Ισραήλ και ότι είναι ανάγκη να σταματήσουν.

Ο Νετανιάχου υποστήριξε πως μετά από τον άξονα ¨Βηρυτός-Βαγδάτη-Δαμασκός¨ το Ιράν ελέγχοντας τον νότο, επιδιώκει να καταλάβει την Μέση Ανατολή και ζήτησε να σταματηθεί ο άξονας Ιράν-Λωζάννης-Υεμένης.

………………

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ισχυρίστηκε πως ο άξονας αυτό συνιστά ¨απειλή για την ανθρωπότητα¨ και πρόσθεσε πως στηρίζει την επίθεση της Σαουδικής Αραβίας στους Χούσι.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2015/03/31/%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b5%cf%87%ce%b8%cf%81%cf%8e%ce%bd/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.