οι τηλε-εθνοευαγγελιστές γείτονες

Όποιος θυμάται την περίοδο που οι Πλεύρηδες, οι Λιακόπουλοι και οι Γεωργιάδηδες ως τηλε-εθνοευαγγελιστές έπαιζαν το βρώμικο ρόλο μιας μεταφυσικής σωβινιστικής αφήγησης μπορεί να καταλάβει καλά το τι συμβαίνει και στη διπλανή μας χώρα:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Iigo7LMPynI[/youtube]

Τι λέει το βίντεο:

«Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, μια ημέρα κατά την οποία ο Θεός δημιούργησε τις ψυχές, δημιούργησε το Στερέωμα και τη Γη, δημιούργησε τις ψυχές, τις έφερε μπροστά στον Ήλιο, για αυτό ο Ήλιος είναι τόσο σημαντικός για τους Μακεδόνες, ο Ήλιος έχει μια εκπληκτική δύναμη. Αυτός (ο Θεός) δημιούργησε την εικόνα του ανθρώπου κατά την πέμπτη ημέρα, την έκτη ημέρα πήρε ένα κάθισμα να ξεκουραστεί. Την ένατη ημέρα, … άρχισε… την ένατη ημέρα, να δημιουργεί τους ανθρώπους, και κατά την ένατη ημέρα, δημιούργησε τους Μακεδόνες. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μας συμπαθούν».

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2015/05/01/%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b5-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%bf%ce%b5%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%82/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.