για την απειλή της διχοτόμησης

Είναι ολοφάνερο ότι οι συνομιλίες Ακιντζί-Ανανστασιάδη οδηγούν στη διχοτόμηση της Κύπρου, στο όνομα της επαναπροσέγγισης. Οι δηλώσεις ευπείθειας, άλλωστε, του Μουσταφά Ακιντζί προς την τουρκική δημοκρατία δεν αφήνουν περιθώριο δυσερμηνείας. Η πρώτη σημαντική ένδειξη δεν ήταν άλλη από το διορισμό Οζντίλ Ναμί, εκλεκτού του Ερντογάν ως διαπραγματευτή, ενός προσώπου που επικαθορίζει τη “γραμμή” ενώ ήδη έχουν διερρεύσει πληροφορίες για την Αμμοχωστοποίηση του κυπριακού ΄πως και για την ανταποδοτική λειτουργία του αεροδρομίου της Τύμπου για λογαριασμό της ΤΔΒΚ. Ο ιμπεριαλισμός καλά κρατεί, με τους αμερικανούς να προελαύνουν, μετά το ουκρανικό, και σέρνοντας την ΕΕ προς μια λύση που θα βολεύει όλους τους επεκτατισμούς, υπερατλαντικούς και τοπικούς.

Θα τους αφήσουμε αδέρφια; Τκ, εκ, έλληνες, τούρκοι, κούρδοι κι όλοι οι λαοί της περιοχής να αντισταθούμε στην κατοχή της Κύπρου, της Παλαιστίνης, της Συρίας… Ενάντια σε όλες τις κατοχές.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2015/06/10/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b9%cf%87%ce%bf%cf%84%cf%8c%ce%bc%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%82/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.