μια γεύση από την ελληνική επιχειρηματικότητα στα Βαλκάνια…

μια γεύση από την ελληνική επιχειρηματικότητα στα Βαλκάνια…

αναδημοσίευση

Η Cloudbiz, κορυφαία πάροχος προγραμμάτων επιβράβευσης πελατών και συστημάτων Omni-channel CRM στην Ελλάδα, με δραστηριότητα σε 8 χώρες, εισήχθη δυναμικά στην αγορά της Αλβανίας μέσω του σχεδιασμού ενός στοχευμένου προγράμματος επιβράβευσης πελατών της Carrefour.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών της Carrefour, τις ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν την αλβανική αγορά και τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον χώρο των σούπερ μάρκετ, η Cloudbiz σχεδίασε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα φέρει την Carrefour πιο κοντά στους πελάτες της και τις ανάγκες τους.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης επικεντρώνεται στη δημιουργία του προφίλ των πελατών και στην κατηγοριοποίηση τους, στην αποτελεσματική και στοχευμένη επικοινωνία, καθώς και στο υψηλό αίσθημα ανταμοιβής.

Αξιοποιώντας τη γνώση που προσφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η Carrefour θα έχει τη δυνατότητα να  αυξήσει σταθερά τον αριθμό των επισκέψεων στα καταστήματα της και το ποσοστό διατήρησης των πελατών της, ενισχύοντας την εταιρική της αναγνωρισιμότητα και δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Τα καταστήματα Carrefour αποτελούν πανευρωπαϊκά το κορυφαίο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης στην Ευρώπη και το δεύτερο σε όλο τον κόσμο. Στην αγορά της Αλβανίας, η Carrefour είναι μέλος της Balfin Group και διαθέτει 2 υπεραγορές και 13 σουπερ μάρκετ, τα ‘Carrefour market’,  σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Παράλληλα, η Cloudbiz επεκτείνει τη δραστηριότητα της στην αγορά του Κοσόβου, καθώς  σε συνέχεια της επιτυχημένης ολοκλήρωσης του εμπορικού σχεδιασμού του προγράμματος επιβράβευσης της Viva Fresh τον περασμένο Απρίλιο, προχώρησε στο λανσαρισμα του σχετικού προγράμματος συλλογής πόντων, που ονομάζεται ‘FAMILY PROGRAM’ και μετράει ήδη περισσότερα από 50.000 ενεργά μέλη σε λιγότερο από 30 ημέρες λειτουργίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Viva Fresh αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες αλυσίδες λιανικών καταστημάτων στο Κόσοβο με συνολικά 21 καταστήματα.

Ο κ. Ευάγγελος Καραλής, Διευθύνων Σύμβουλος της Cloudbiz, δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας στην Cloudbiz είναι η στρατηγική επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε νέες αγορές, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας προγράμματα βέλτιστης επιβράβευσης, που προσφέρουν προστιθέμενη αξία και ουσιαστικά οφέλη στη βάση των πελατών της εκάστοτε εταιρείας. Οι δύο αυτές συνεργασίες αποτελούν για όλους εμάς το έναυσμα για την περαιτέρω διεύρυνση των υπηρεσιών μας εντός και εκτός Ελλάδας».

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2015/10/16/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%cf%8d%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.