οι σέρβοι εργαζόμενοι αντιδρούν στις μεταρρυθμίσεις

Ο υπουργός Οικονομικών της Σερβίας, Ντούσαν Βούγιοβιτς δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει τη μεταρρύθμιση των δημοσίων επιχειρήσεων, αλλά δεν περίμενε ότι οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τη διαδικασία αυτή με κάθε τρόπο.
“Τα προγράμματα των μεταρρυθμίσεων για τη βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και τους σιδηροδρόμους αποτελούν ένα καλό σημάδι. «Αυτό το κάνουμε μαζί με την Παγκόσμια Τράπεζα», δήλωσε ο Βούγιοβιτς σε διάσκεψη σχετικά με την αποτελεσματικότητα της ένταξης και τους τρόπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη βελτίωση της περιφερειακής ανταγωνιστικότητας στην πόλη Becici, στο Μαυροβούνιο , την Πέμπτη.

Ο υπουργός τόνισε επίσης ότι τα συνδικάτα επιμένουν στην επιθυμία τους να «αξιοποιούν μέσα από διάφορες παροχές και τις συλλογικές συμβάσεις» την μονοπωλιακή τους θέση.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2015/10/23/%ce%bf%ce%b9-%cf%83%ce%ad%cf%81%ce%b2%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%b6%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.