πρώτη φορά (ελλαδική) αριστερά στους ουκρανούς φασίστες

Τσίπρας στην Ουκρανία. Μια αφελής πλεύση σε επικίνδυνα νερά

Λάβρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ τον Μάρτη του 2014 όταν ο Ευ. Βενιζέλος ως υπουργός Εξωτερικών, είχε επισκεφτεί την  Ουκρανία. Τον κατηγορούσε ότι «νομιμοποίησε (σ.σ. την υπηρεσιακή) κυβέρνηση, ενώ κατά την επίσκεψή του στη Μαριούπολη, παρόλο που είχε στόχο να καθησυχάσει τους Έλληνες της διασποράς, τον κατηγορούσε ότι «δεν έκανε καμιά αναφορά στη  λεγόμενη  κυβέρνηση εθνικής ενότητας στο Κίεβο, στην οποία συμμετέχουν,  ακροδεξιά και νεοναζιστικά μορφώματα».

Χθες ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με έναν εκ των ηγετών των ακροδεξιών και νεοναζιστικών μορφωμάτων, τον κ Ποροσένκο!

Λάβρος επίσης και ο τότε βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ, είχε δηλώσει: «Ο Υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Σαμαρά, πήγε στην Ουκρανία είδε και απήλθε, χωρίς να προβεί στην παραμικρή δήλωση για τους νεοναζί και τους παρακρατικούς της σημερινής μη νόμιμης και πραξικοπηματικής Κυβέρνησης».

Τώρα στην Ουκρανία ο κ. Κουίκ συνόδευσε τον κ. Τσίπρα στην Ουκρανία!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2017/02/10/%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bf%cf%85/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.