ΠΟΥΤΙΝ: ΝΕΕΣ ΠΡOΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν υποστήριξε πως στην Συρία “ετοιμάζονται και άλλες επιθέσεις με χημικά που θα γίνουν και θα χρησιμοποιηθούν ως προβοκάτσιες”.
Ο Πούτιν στην δήλωση που έκανε σχετικά με το θέμα είπε πως “Από διάφορες πηγές (σχετικά με την επίθεση με χημικά στην Ιντλίμπ), έρχονται πληροφορίες πως ετοιμάζονται παρόμοιες προβοκάτσιες. Για παράδειγμα υπάρχουν αυτοί που θέλουν να κάνουν χρήση χημικών νότια της Δαμασκού και μετά να κατηγορήσουν την συριακή κυβέρνηση”.

Στην ανακοίνωση που έγινε από το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο αναφέρεται πως η συριακή κυβέρνηση δεν διαθέτει στις αποθήκες της χημικά όπλα. Στην ίδια ανακοίνωση υπενθυμίζεται πως από τις εν λόγω αποθήκες οι 10 που είχε η συριακή κυβέρνηση εξαλείφθηκαν από την Οργάνωση Απαγόρευσης Χημικών Όπλων, ενώ οι άλλες δύο “βρίσκονται σε εδάφη υπό τον έλεγχο των ανταρτών”.

από το http://www.dha.com.tr/putinden-korkunc-iddia_1493447.html


Η κατάσταση είναι τραγική καθότι περνάμε σε μια φάση που προμηνύει σοβαρούς κινδύνους. Είναι πολύ πιθανόν να τράβηξαν από το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα το αυτάκι του Τραμπ σχετικά με την αλλαγή στάσης της Αμερικής στο συριακό ζήτημα καθώς και για την απόπειρα κολεγιάς με τη Ρωσία. Κανείς δεν γνωρίζει σχετικά με το ποιος χρησιμοποίησε χημικά αλλά είναι πολύ γνωστή η στάση των ΗΠΑ στο να δημιουργεί ενόχους.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2017/04/13/%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%bd-%ce%bd%ce%b5%ce%b5%cf%83-%cf%80%cf%81o%ce%b2%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b5%cf%83-%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.