κυκλοφορεί ελεύθερος

Μες στην καλή χαρά, κυκλοφορεί ο στρατιωτικός αρχηγός του UCK και πρώην προωθυπουργός Κοσόβου αφ’ ότου απελευθερώθηκε με πολιτική ευθύνη του γαλλικού κράτους. Ο αρχιφονιάς του UCK συναντάει ως πολιτικός παράγοντας πλέον το πολιτικό σύστημα της Αλβανίας. Ποιος είναι προορισμός του ενεργούμενου των αμερικανών ουδείς γνωρίζει. Αυτό που είναι σχεδόν σίγουρο είναι ότι οι ίδιοι που προωθούν την ιδέα της ενσωμάτωσης των απανταχού αλβανικών εδαφών στο αλβανικό κράτος είναι οι ίδιοι νεκροθάφτες της καθότι ο στόχος των ΗΠΑ είναι τα μικρά κρατίδια, αδύναμα, τα οποία θα γίνουν προκεχωρημένα στρατιωτικά, πολιτικά και οικονομικά φυλάκια.


Ο πρόεδρος της Συμμαχίας για το Μέλλον του Κοσσυφοπεδίου (AAK), Ραμούς Χαραντινάι, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στα Τίρανα, συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα.

Ο επικεφαλής του AAK, ενημέρωσε τον Πρόεδρο για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κοσσυφοπέδιο και ενημερώθηκε για τις πολιτικές εξελίξεις που αντιμετωπίζουν σήμερα τα Τίρανα.

Ένα ακόμη δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Χαραντινάι συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας, Λουλζίμ Μπάσα. (φωτό).

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2017/05/17/%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%8d%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%82/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.