Οικολογία και Επανάσταση


post imageΑνατολή της Αυτοvομίας 2

Οικολογία και Επανάσταση: Τα περιβαλλοντολογικά κινήματα
και ο ρόλος τους στην Ανατολία και τη Μεσοποταμία 

Παρασκευή 02 Ιουνίου, 20:00 
Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου 

Η Πλατφόρμα για την Αυτονομία, την Αυτάρκεια και την Ισότητα (Ηράκλειο) σας καλεί στην τρίτη εκδήλωση της καμπάνιας “Η ανατολή της Αυτονομίας 2” η οποία συνδιοργανώνεται με την Αντιφασιστική Δράση Ρεθύμνου και την Πρωτοβουλία για τη Διεθνιστική Αλληλεγγύη στη Μεσόγειο (Αθήνα). Μετά από τις δύο προηγούμενες εκδηλώσεις της καμπάνιας, αφιερωμένες στον Δημοκρατικό Συνομοσπονδισμό και την Συνεταιριστική Οικονομία στη Ροζάβα, η τρίτη εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στον βασικό πυλώνα της επανάστασης στο Κουρδιστάν: την Οικολογία.

Ο ομιλητής θα είναι ο Ercan Ayboga, ενεργό μέλος του οικολογικού κινήματος Μεσοποταμίας και θα μιλήσει για την ανάπτυξη των οικολογικών αγώνων στο Βόρειο Κουρδιστάν τις τελευταίες δύο δεκαετίες(που επίσης συνδέονται με τους αγώνες στην Τουρκία), την αυξανόμενη οικολογική συνειδητοποίηση των Κούρδων, την οικολογική προσέγγιση του κινήματος της κουρδικής ελευθερίας που αναπτύχθηκε μέσα στη γενική πολιτική έννοια του Δημοκρατικού Συνομοσπονδίας και την Οικολογική πρακτική στη Ροζάβα με τη συνεχιζόμενη επανάσταση και απελευθέρωση εδαφών.

Πιστεύουμε ότι οι αγώνες για το περιβάλλον είναι ένα ενεργό μέτωπο αγώνα που στη μια πλευρά έχει τον καπιταλισμό και εμάς και τους αγώνες που πρέπει να διεξάγουμε τοπικά και διεθνώς για τη γη και την κοινωνική απελευθέρωση.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα αγγλικά με ελληνική μετάφραση. Θα ακολουθήσει συζήτηση πάνω στα θέματα που θα παρουσιαστούν.

Σας περιμένουμε!

Πλατφόρμα για την Αυτονομία, την Αυτάρκεια, την Ισότητα
————————
http://platforma.espivblogs.net/
aai@espiv.net
https://www.facebook.com/events/1130393837065570

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2017/05/30/%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.