ενόχος επειδή αποκάλυψε τη συνεργασία Ερντογάν-ISIS

http://tourkikanea.gr/wp-content/uploads/2017/06/CGLofeYW0AMi9Ch.jpg

μετάφραση από την εφημερίδα Τζουμχιουριέτ

Βγήκε η απόφαση στην δίκη των δημοσιογράφων Ερντέμ Γκιούλ, Τζαν Ντουντάρ και του βουλευτή του CHP Ενίς Μπερμπέρογλου σχετικά με την είδηση που είχαν δημοσιεύσει για τα γεμάτα πυρομαχικά φορτηγά TIR της ΜΙΤ. Το δικαστήριο επέβαλε ποινή 25 ετών φυλάκισης στον Μπερμπέρογλου και αποφάσισε την προφυλάκιση του.

…………………….

Στην δίκη που έγινε σήμερα στο 14o Κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης  μετείχαν οι Ερντέμ Γκιούλ και Ενίς Μπερμπέρογλου,  και διαμέσου δικηγόρων ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η ΜΙΤ.

…………………

Λόγω του απορρήτου της δίκης, οι θεατές της δίκης εισήλθαν μόνο όταν ανακοινώθηκε η απόφαση. Το δικαστήριο με επικεφαλής τον Αλή Ιχσάν Χορασάν, έκρινε ένοχο τον Ενίς Μπερμπέρογλου για την  κατηγορία της κοινοποίησης πληροφοριών που για λόγους πολιτικής ή στρατιωτικής κατασκοπίας θα έπρεπε παραμείνουν κρυφές και του επέβαλε την ποινή των ισοβίων. Ακολούθως αποδέχτηκε την πιθανή επίπτωση που θα είχε η ποινή αυτή στο μέλλον του και του επέβαλε την ποινή της 25ετούς κάθειρξης.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2017/06/15/%ce%b5%ce%bd%cf%8c%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%ae-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.