Με προκάλεσε, νήστευα

αναδημοσίευση από την εφημερίδα DIKEN

Νήστευε ο άνθρωπος κι αυτή τον προκάλεσε με το καυτό της ρούχο. Δεν άντεξε κι άρχισε να τη χαστουκίζει ελαφρά μέσα στο τρόλει. Αυτά την σήμερον ημέραν στην Τουρκία.

http://tourkikanea.gr/wp-content/uploads/2017/08/pendil-sort-saldiri2.jpg

Στην δίκη του κρατούμενου Ερτζάν Κιζιλάτες ο οποίος επιτέθηκε μέσα σε μίνιμπας στην φοιτήτρια Ασένα Μελίσα Σαλάμ επειδή ¨φορούσε σορτς¨, υποστήριξε πως ¨προκλήθηκε¨.

Άρχισε η δίκη του Κιζιλάτες στο 27ο Πρωτοδικείο , στην οποία αντιμετωπίζει ποινή έως και 11 έτη φυλάκισης.

Στην απολογία του ο Κιζιλάτες ανέφερε πως η Σαλάμ τον προκάλεσε και ότι για αυτό τον λόγο την ¨χαστούκισε ελαφρά¨.

Ο Κιζιλάτες ανέφερε πως έχει μετανιώσει και είπε: ¨Μετανιώνω. Στα σόσιαλ μίντια προβλήθηκα σαν να είμαι τέρας. Ζητώ συγγνώμη. Είναι κάτι που δεν έπρεπε να κάνω. Η Μελίσα μου επιτέθηκε. Αυτά που αναφέρονται στην ιατρική βεβαίωση είναι άσχετα. Την χτύπησα με το εξωτερικό μέρος του χεριού μου¨

¨Νήστευα¨
Η Σαλάμ είπε πως δεν δέχεται την συγνώμη του Κιζιλάτες και ότι ¨Με έδερνε ενώ αισθάνθηκα πως με τραβούσε δίκην σεξουαλικής επίθεσης¨, ενώ ο κατηγορούμενος είπε πως ¨Νήστευα, δεν την αγκάλιασα με σεξουαλική πρόθεση¨.

Το δικαστήριο αποφάσισε την συνέχιση της κράτησης του Κιζιλάτες και ανέβαλλε για τις 12/9.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2017/08/17/%ce%bc%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%b1/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.