Ποιος είναι ο επισκέπτης της Θράκης Χακάν Τσαβούσογλου;

Ποιος είναι ο επισκέπτης της Θράκης Χακάν Τσαβούσογλου;

Αποτέλεσμα εικόνας για hakan Cavusoglu Bttdd

Προστατευόμενος του πανίσχυρου επικεφαλής του IRCICA («Κέντρου Ερευνών Ισλαμικής Ιστορίας, Τέχνης και Πολιτισμού) Halit Erel, έκανε καριέρα στην Τουρκία ως επικεφαλής του ανθελληνικού Συλλόγου «Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» και εξελέγη βουλευτής Προύσας και στον τελευταίο ανασχηματισμό ο Tayyip Erdogan τον τοποθέτησε στη θέση αυτή με αρμοδιότητα και τους «τούρκους» του εξωτερικού και του οργανισμού ΤΙΚΑ που έχει αναλάβει την προώθηση των συμφερόντων της Τουρκίας με τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας και την αναστήλωση μνημείων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από τα Βαλκάνια μέχρι την Μέση Ανατολή και την Αφρική.

«Όποιος οραματίζεται μια ισχυρή Τουρκία δεν μπορεί να περιορίσει τα σύνορα της καρδιάς του στα σημερινά τουρκικά σύνορα» δήλωνε στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση τον Φεβρουάριο του 2016 ο κ. Hakan Cavusoglu ο οποίος πολύ συχνά ποζάρει μπροστά στην σημαία του ανεξάρτητου κράτους της «Τουρκικής Δημοκρατίας Δυτικής Θράκης».

 

 

αναδημοσίευση της μετάφρασης

Εμπρός Δυτικοθρακιώτες! Ο αντιπρόεδρος της μητέρας πατρίδας μας Τουρκίας Χακάν Τσαβούσογλου έρχεται στην πατρίδα μας στην Ελλάδα, στην Δυτική μας Θράκη.

Στην δυτική Θράκη γράφεται μια ιστορία, η περηφάνια της Δυτικής μας Θράκης, ο Χακάν Τσαβούσογλου-ένας αδερφός και συμπολίτης μας που βγήκε μέσα από την Δυτική Θράκη και με τις αποφασιστικές και ειλικρινείς εργασίες του έφτασε να γίνει αντιπρόεδρος στην μητέρα πατρίδα μας Τουρκία, θα γίνει δεκτός από όλο τον κόσμο της περιοχής στα Δειλινά, το μέρος όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε!

Εμπρός Δυτικοθρακιώτες!

Ο Χακάν Τσαβούσογλου-αντιπρόεδρος της μητέρας πατρίδας μας Τουρκίας έρχεται στην πατρίδα μας στην Ελλάδα, στην Δυτική μας Θράκη.

Το απόγευμα της 3/11 θα επισκεφτεί το χωριό Δειλινά όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Την δια μέρα θα απευθυνθεί στον λαό στις 20:30 θα επισκεφτεί το χωριό Δειλινά.

Όλοι θα είναι μάρτυρες σε αυτή την ιστορική στιγμή. Όλος ο κόσμος της περιοχής είναι καλεσμένος.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2017/11/03/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%ba%ce%ad%cf%80%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b8%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%87%ce%b1/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

css.php