Διεθνής των τρομοκρατών εναντίον της αντίστασης στην Ουκρανία

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτενμπεργκ, η κινητοποίηση υπεράσπισης στους ουκρανούς φασίστες είναι η μεγαλύτερη από τη λήξη του ψυχρού πολέμου. Κι ενώ όλα συντείνουν προς μια συγκυριαρχία, οι δυνάμεις της Δύσης παίζουν το χαρτί διάλυσης της Ουκρανίας ως αντίβαρο σε μια Ρωσία που είχε ανακάμψει την τελευταία δεκαετία. Με δηλώσεις, που η μια αναιρεί την άλλη, όσον αφορά στον εξοπλισμό των φασιστών στην Ουκρανία, οι ΗΠΑ τάζουν επιπλέον 16,4 εκατ. δολάρια σε ανθρωπιστική βοήθεια για τους αμάχους. Είναι γνωστό το πού θα πάνε τα χρήματα αυτά: σε όπλα και σε μίζες των κυβερνητικών παραγόντων.

5.000 χιλιάδες άνδρες από πλευράς ΝΑΤΟ είναι έτοιμοι για την υπεράσπιση του φασισμού στην Ουκρανία και της καταρράκωσης μιας χώρας που έχει ήδη συρθεί στον εμφύλιο πόλεμο. Παράλληλα ετοιμάζονται για την περικύκλωση της Ρωσίας με οχυρωματική ενίσχυση της Εσθονίας, της Λιθουανίας, της Λετονίας, της Πολωνίας, της Ρουμανίας και της προσφάτως φιλοαμερικανικής Βουλγαρίας δημιουργώντας ένα «δίκτυο επιχειρησιακών κέντρων». Παράλληλα τείνοντας χείρα φιλίας προς την Μολδαβία και τη Γεωργία δίνουν ένα ποσό των 51 και 117 εκατομμυρίων, αντίστοιχα, προκειμένου να άρουν την επιρροή του Κρεμλίνου στις χώρες αυτές.

Το μέλλον είναι αβέβαιο στο βαθμό που οι κινήσεις ειρήνευσης δεν καθορίζονται από τους απλούς, καθημερινούς ανθρώπους του αγώνα, αλλά από τους τρομοκράτες του κόσμου.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2015/02/05/%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%ae%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%8e%ce%bd-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.