η προετοιμασία της ευρωγερμανικής προπαγάνδας

“Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ζητήσουν την επόμενη εβδομάδα στη συνάντηση στις Βρυξέλλες με την Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, Φεντερίκα Μογκερίνι, να αναπτύξει ένα σχέδιο για την καταπολέμηση της ρωσικής «εκστρατείας παραπληροφόρησης», σχετικά με τη σύγκρουση στην Ουκρανία, σύμφωνα με το προσχέδιο των συμπερασμάτων στην επικείμενη σύνοδο κορυφής.”

Πράγματι ήδη στα δυτικά μέσα μαζικής εξημέρωσης των πειθήνιων καταναλωτών στη δύση, η αντιρωσική προπαγάνδα οργιάζει. Από την περίοδο μετά τη συμφωνία ειρήνευσης μέχρι και σήμερα με την εκτέλεση πρώην ηγέτη της αντιπολίτευσης, η προπαγάνδα έχει φτάσει καθημερινά στη δαιμονοποίηση του Πούτιν και της ρωσικής κυβέρνησης με στόχο την Ουκρανία. Το ερώτημα είναι αν αυτή η εκστρατεί που μέλλεται να ξεκινήσει συνάδει και συνεργεί με τη νέα προσπάθεια δημιουργίας ευρωπαϊκού στρατού στο πλαίσιο περιορισμού του αμερικανικού παράγοντα. Διότι η αντιρωσική προπαγάνδα ήδη υπάρχει. Ποιος είναι ο δημιουργος της όμως και ποιος είναι ο αναμεταδότης της. Απ’ ότι φαίνεται η Γερμανία επιδιώκει να καλλιεργήσει μια αντιρωσική αλλά απολύτως φιλοευρωπαϊκή προπαγάνδα.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2015/03/13/%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%80%cf%81/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.