οι ουκρανοί φασίστες εξοπλίζονται μέσω Βουλγαρίας

αναδημοσίευση

Μια σειρά απόρρητων αμερικανικών εγγράφων που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας και κάνουν το γύρο των ρωσικών μέσων, αποδεικνύουν ότι οι Αμερικανοί εξοπλίζουν τον ουκρανικό στρατό με όπλα αξίας μισού εκατομμυρίου δολαρίων, τουλάχιστον, μέσω της Βουλγαρίας.

Πως όμως προκύπτει κάτι τέτοιο; Αν παρατηρήσετε προσεκτικά τα έγγραφα αριστερά της σελίδας θα δείτε ότι όλα ξεκινούν από τον εξαγωγέα. Την αμερικανική εταιρεία AMI GLOBAL SECURITY, LLC. Η εταιρεία εξάγει από το Πόρτλαντ του Όρεγκον 52 σιγαστήρες για συγκεκριμένο είδος τυφεκίου ελεύθερου σκοπευτή  (κόστος 52 σιγαστήρων –  139 100$) και 15 συσκευασίες των ανταλλακτικών για αυτά τα θανατηφόρα όπλα (κόστος –  363 840 $). Με τον τρόπο αυτό προκύπτει το συνολικό κόστος της παράδοσης, που ως εκ τούτου, ανέρχεται στο ποσό των 502 940$ δηλαδή μισό εκατομμύριο δολάρια.

Μια πιο προσεκτική ματιά στη στήλη όπου αναγράφεται η «Χώρα του τελικού προορισμού» θα κάνει τον παρατηρητή, να δει τη λέξη “Ουκρανία”. Την ίδια ώρα στο πλαίσιο «Ξένος Τελικός Χρήστης» – “Εθνική Φρουρά της Ουκρανίας, και ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας”( “Foreign End-User” – “National Guard of Ukraine, Minister of Internal Affairs of Ukraine”).

Πως όμως αυτά τα όπλα έφτασαν στη Ουκρανία μέσω της Βουλγαρίας; Τον ρόλο του μεσάζοντα σε αυτή τη συναλλαγή (που προσδιορίζεται ως “ξένος παραλήπτης”) παίζει μια εταιρεία που ονομάζεται Bulcomers KS Ltd, η οποία βρίσκεται στην πόλη της Σόφιας, την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Η εν λόγω εταιρεία παράγει και εμπορεύεται οπλικά συστήματα και φαίνεται πως μια τέτοια εταιρεία- διαμεσολαβητής είναι απαραίτητη για τη συγκάλυψη του γεγονότος ότι τα όπλα πηγαίνουν από την Αμερική στην Ουκρανία. Με τον τρόπο αυτό φαίνεται ότι οι Βούλγαροι εξοπλίζουν τους Ουκρανούς.

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι αυτά είναι μόνο μερικά από τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη διανομή όπλων από τις ΗΠΑ στους Ουκρανούς φονιάδες. Δεν είναι καθόλου απίθανο αυτά τα όπλα να χρησιμοποιήθηκαν προχθές στην αναζοπύρωση των συγκρούσεων στο πεδίο της μάχης, μεταξύ στρατού και αυτονομιστών. Ωστόσο η αμερικανική κίνηση είναι μόνο ένα παράδειγμα του ρόλου των ΗΠΑ στην περιοχή και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν όσων οργάνων της παγκόσμιας ασφάλειας και ειρήνης εθελοτυφλούν, κλείνοντας τα μάτια μπροστά στην πραγματική φύση του προβλήματος. Μέχρι να έρθει και στη δική τους αυλή.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2015/06/07/%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af-%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%af%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%ad/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.