Το ΙΚΙΛ απειλεί τα Βαλκάνια

Οι τελευταίες εξελίξεις στα Βαλκάνια (αλβανικός αλυτρωτισμός, κρίση στην πΓΔΜ, τάσεις ανεξαρτησίας του Κοσόβου, προτεκτορατοποίηση της Βουλγαρίας) καθοδηγημένες σχεδόν απόλυτα από τις ΗΠΑ οι οποίες έχουν θέσει σαφείς όρους καταστολής των ισλαμιστών έχουν θορυβήσει το ΙΚΙΛ που τις υποδεικνύει ως στόχους. Σε μήνυμά τους δήλωσαν: «Στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλους εκείνους που λατρεύουν άλλους θεούς, και όχι τον Αλλάχ στην Αλβανία, το Κόσοβο, τη Μακεδονία και σε ολόκληρα τα Βαλκάνια. Μην νομίζετε ότι έχουμε ξεχάσει το κακό που κάνετε στους μουσουλμάνους. Πιστεύετε ότι έχουμε ξεχάσει την εχθρότητά σας απέναντι στον Αλλάχ …μαύρες μέρες θα έρθουν για σας. Θα φοβάστε να περπατήσετε στους δρόμους. Θα φοβάστε να δουλέψετε. Θα φοβάστε μέσα στα ίδια τα σπίτια σας… Θα σας νικήσουμε με τη βοήθεια του Αλλάχ. Θα έρθουμε με βόμβες».

Τα πράγματα είναι πολύ ανησυχητικά όταν το ΙΚΙΛ επιδιώκει να ενεργοποιήσει τους πυρήνες οι οποίοι στρατολογούν και κατηχούν το μουσουλμανικό στοιχείο που τουλάχιστον επιβίωνε σχετικά αρμονικά μέχρι και τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Μπορεί το ΙΚΙΛ να είναι το ανεπιθύμητο παιδί των αμερικάνων που έκανε όλη τη βρωμοδουλειά στη Μέση και Κεντρική Ανατολή αλλά το ίδιο αποτελεί έναν επιπλέον διεθνή πόλο παγκόσμιας εξουσίας που δίνει “γραμμή”. Και το ακολουθούν άνθρωποι που αναζητούν την αξιοπρέπειά τους για όσα έχουν περάσει οι χώρες τους από τις αποικιοκρατίες.

Δική μας δουλειά είναι να ανατρέψουμε αυτούς τους άθλιους συσχετισμούς εξουσίας ισλαμιστών και δυτικών σταυροφόρων που διαμορφώνονται στα πτώματά μας. Οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι ντόπιοι μπορούν και πρέπει να αλλάξουν τη ρότα. Μαζί. Μαζί στους αγώνες, μαζί στη συνεννόηση, μαζί στα τραγούδια, μαζί στην ανατροπή της παγκόσμιας αταξίας. Τα Βαλκάνια δεν τους ανήκουν.

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2015/06/08/%cf%84%ce%bf-%ce%b9%ce%ba%ce%b9%ce%bb-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%b5%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%b1/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.