Μήνυμα αλληλεγγύης απ’ το Ντονμπάς προς τον ελληνικό λαό

Μήνυμα αλληλεγγύης απ’ το Ντονμπάς προς τον ελληνικό λαό: Λέμε «ΟΧΙ» σε φασισμό, ιμπεριαλισμό, ΔΝΤ!

Ο Αλεξέι Μαρκόφ, πολιτικός κομισάριος της Εθελοντικής Κομμουνιστικής Μονάδας που μάχεται στο Ντονμπάς της Αν. Ουκρανίας, στα πλαίσια της ταξιαρχίας «Φάντασμα», στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό για το αυριανό δημοψήφισμα.

Ο λαός του Ντονμπάς μάχεται εδώ και πάνω από ένα χρόνο απέναντι στο πρώτο πραξικόπημα επί ευρωπαϊκού εδάφους στον 21ο αιώνα που εγκατέστησε μια φασιστική κυβέρνηση στην Ουκρανία που εξαπέλυσε πόλεμο στα Ανατολικά της χώρας ενώ έφερε το ΔΝΤ για να βαθύνει την εκμετάλλευση στην υπόλοιπη Ουκρανία.

Ο λαός του Ντονμπάς γνωρίζει πολύ καλά τον ρόλο της ΕΕ, των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και του ΔΝΤ, γνωρίζει τι πάει να πει συνεργασία φιλελεύθερων, «ευρωπαϊστών» και νεοναζί. Οι κάτοικοι της Ανατολικής Ουκρανίας παλεύουν για όλους εμάς, για την ειρήνη, τη δημοκρατία, μία καλύτερη ζωή χωρίς ολιγάρχες, εθνικισμό και φασισμό.

Μαζί με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις αλληλεγγύης από τους ευρωπαϊκούς λαούς ας προστεθεί κι αυτή εδώ η δήλωση που απηχεί τα αισθήματα συμπάθειας που νιώθει ο λαός του Ντονμπάς για τις δοκιμασίες του ελληνικού λαού.

Είναι συγκινητικό άνθρωποι που βρίσκονται καθημερινά στο μέτωπο αποκρούοντας τις επιθέσεις του ουκρανικού στρατού που εκπαιδεύεται από ΝΑΤΟϊκούς να ξεκλέβουν χρόνο για να μας δείξουν την αλληλεγγύη τους.

Ο φασισμός δεν θα περάσει!
Οι λαοί θα νικήσουν!
Νίκη στο «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού!
Νίκη στον αγώνα του λαού του Ντονμπάς!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2015/07/05/%ce%bc%ce%ae%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%8d%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%80-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%bc%cf%80%ce%ac%cf%82-%cf%80%cf%81/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.