500.000 μετανάστες το χρόνο ως φθηνή καύσιμος ύλη για τα εργοστάσια της Γερμανίας…

Από 500.000 εφ’ άπαξ, σε 500.000 το χρόνο ανεβάζει ο γερμανικός παράγοντας τη διαθεσιμότητά του στην απορρόφηση των μεταναστών και των προσφύγων. Φαίνεται εντυπωσιακό αν δεν γνωρίζει κανείς το βαθύ σχέδιο των γερμανών για τη χρήση των ξένων τους ως (φθηνή) καύσιμο ύλη για τις βιομηχανίες της χώρας. Από κει και η περίφημη φιλανθρωπία της κυρίας Μέρκελ και των υπολοίπων όπως του κυρίου Γκάμπριελ, ηγέτη των σοσιαλδημοκρατών της χώρας. Απολαύστε τους λόγους αυτής της φιλανθρωπίας…

———–

αναδημοσίευση

«Πιστεύω ότι σίγουρα μπορούμε να αντεπεξέλθουμε (στην εισροή) μισού εκατομμυρίου μεταναστών (ετησίως) για μερικά χρόνια», δήλωσε ο πρόεδρος των Σοσιλαδημοκρατών, Ζ. Γκάμπριελ στο γερμανικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF. «Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό, ίσως και περισσότερους», πρόσθεσε. Αυτή τη στιγμή η γερμανική κυβέρνηση εκτιμά ότι φέτος θα αναζητήσουν καταφύγιο στη χώρα περίπου 800.000 μετανάστες.

Ο κ. Γκάμπριελ απέκλεισε το ενδεχόμενο αύξησης της φορολογίας για να εξοικονομηθούν τα έξι δισεκατομμύρια ευρώ που θα διαθέσει η γερμανική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Την Κυριακή το βράδυ οι ηγέτες των κομμάτων που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό αποφάσισαν να περιλάβουν ένα ποσό ύψους 3 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2016 για τους μετανάστες. Παράλληλα τα κρατίδια και οι κοινότητες θα λάβουν επιπλέον 3 δισ. ευρώ. Στην ίδια συνάντηση αποφασίστηκε να κηρυχθούν ασφαλείς χώρες προέλευσης το Κόσοβο, η Αλβανία και το Μαυροβούνιο, και να διευκολυνθούν οι ευκαιρίες για «νόμιμη μετανάστευση».

Στο μεταξύ η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ θα συναντηθεί σήμερα με τον Σουηδό πρωθυπουργό Στέφαν Λεβέν στο Βερολίνο. Η Σουηδία μαζί με τη Γερμανία είναι οι χώρες στις οποίες επιθυμούν να φτάσουν οι περισσότεροι πρόσφυγες και μετανάστες.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2015/09/10/500-000-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%cf%89%cf%82-%cf%86%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%cf%8d%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.