Γκρίζοι λύκοι

Ο ηγέτης του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί μίλησε στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Ο Μπαχτσελί αντιδρώντας σκληρά κατά της Ελλάδας είπε πως ¨Εάν θέλουν να πέσουν πάλι στην θάλασσα ας ορίσουν, το τουρκικό έθνος είναι έτοιμο για αυτό¨.

Να οι επικεφαλίδες της ομιλίας του.

¨Το τουρκικό έθνος τράβηξε πολλά από τα πραξικοπήματα. Στην πατρίδα αυτή εμφανίστηκαν με το παραπάνω ένοπλα παράνομα κινήματα. Πλέον πρέπει να μπει μια τελεία σε αυτά.

……………..

Στην Ελ Μπαπ ο τουρκικός στρατός δίνει αγώνα για την περηφάνια του τουρκικού λαού.

……………

Είναι ασαφές το τι είδους επιχείρηση θα γίνει κατά της Ράκκας. Οι ΗΠΑ με διπλοπροσωπία στηρίζουν την μια και την άλλη πλευρά.  Οι SGD που στην πλειοψηφία τους απαρτίζονται από το YPG, με τα όπλα που παίρνουν από τις ΗΠΑ, έχουν καταστεί η πηγή του προβλήματος της περιοχής. ΟΙ ΗΠΑ το γύρισαν από εδώ και από κει και ενθουσιάστηκαν που έγιναν συνένοχοι των ΠKK/YPG . Όλοι καταγγέλλουν την ISIS. Αν δεν αναγνωρίζεις όμως το YPG ως τρομοκρατική οργάνωση τότε παρέχεις σανίδα σωτηρίας στην τρομοκρατία. Εάν η Τουρκία δεν είναι ενεργή στην περιοχή, θα είναι αδύνατο να αντισταθεί ενάντια στον διαμελισμό.

…………………

Οι διαπραγματεύσεις για την Κύπρο οδηγούνται σε αδιέξοδο.  Η βουλή των Ελληνοκυπρίων αποφάσισε την Ένωση, ενώ ο Ελληνοκύπριος ηγέτης χτύπησε το τραπέζι των διαπραγματεύσεων και έφυγε. Οι Ελληνοκύπριοι να καταλάβουν καλά πως η Κύπρος είναι τουρκική, είναι χώρα των Τούρκων. Η Ένωση είναι ένα στημένο παραμύθι το οποίο το έχουμε ποδοπατήσει. Εάν η ελληνοκυπριακή κυβέρνηση θέλει τόσο πολύ να ενωθεί με την Ελλάδα τότε ας εγκαταλείψει το νησί, να εγκατασταθεί στην Ελλάδα και να μην γυρίσει ποτέ ξανά πίσω. Μα από τίνος την χώρα θέλουν να διώξουν ποιόν ; Θα επιτρέψει η Τουρκία τέτοιο αίσχος ;

………………….

O πρόσφατα τοποθετηθείς αρχηγός ΓΕΣ της Ελλάδας, πήρε τον αέρα του στα κατεχόμενα νησιά. Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας έμμεσα απειλεί. Η Ελλάδα έχει περικυκλώσει νησιά τα οποία δεν κατέλαβε στους Βαλκανικούς πολέμους και τα οποία δεν δόθηκαν στην Λωζάννη. Εάν θέλουν να πέσουν πάλι στην θάλασσα ας ορίσουν, το τουρκικό έθνος είναι έτοιμο για αυτό. Ας περιγράψουν κάποιοι στην ελληνική κυβέρνηση το τι συνέβη το 1921 και 1922. Εάν δεν υπάρξει κανείς, τότε εμείς ξέρουμε να χωθούμε σαν σφαίρα στο Αιγαίο και να διδάξουμε πάλι ιστορία.

μετάφραση από την yeniakit

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2017/03/01/%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%bf%ce%b9-%ce%bb%cf%8d%ce%ba%ce%bf%ce%b9/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.