Μετά το NoG20 στο Αμβούργο: Κάλεσμα Αλληλεγγύης

Κάλεσμα για την αλληλεγγύη με όλους εκείνους που τραυματίστηκαν και σε όλους εκείνους εκείνους που πλήττονται από την καταστολή κατά τη διάρκεια της G20. https://enoughisenough14.org/2017/07/12/after-nog20-in-hamburg-solidarity-call/

Σε μια εποχή που έχει εξαπολυθεί ένα ανοικτή κυνήγι κατά των αντι-G20 διαδηλωτών από την αστυνομία, τα μέσα ενημέρωσης και την «κοινή γνώμη» (συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων για ένα νόμο του Lynch  που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ), είναι σημαντικό να θυμόμαστε εκείνους που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων ενάντια στη σύνοδο κορυφής των G20 στο Αμβούργο και  τις δεκάδες  που βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση και εγκλωβίστηκαν από το γερμανικό κράτος.

Δεν δείχνουμε κατανόηση σε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας που, μαζί με τις δημόσιες αρχές και τα μέσα ενημέρωσης τους, όχι μόνο αποδέχεται το αστυνομικό κράτος που είδαμε στο Αμβούργο, αλλά και θέλει να το δει να ενισχύεται.

Είναι πλέον καιρός για τις ομάδες και τα άτομα να οργανώσουν εκδηλώσεις αλληλεγγύης, να αυξήσουν τις δωρεές, και να εκφράσουν όλα τα είδη της υποστήριξης σε εκείνους/ες που φυλακίστηκαν.

Ας δράσουμε σε αλληλεγγύη σε όλων εκείνων που πλήττονται από την καταστολή κατά τη διάρκεια της G20, και να ενημέρωση για την κατάστασή τους μέσω δικτύων αντιπληροφόρησης. Ας βεβαιώσουμε ότι δεν παραμένουν μόνοι.

Οι περισσότερες ενέργειες, φέρνουν τη μεγαλύτερη πίεση στις αρχές, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τον κόσμο τους. Για την αναρχία!

 

 

Αλληλεγγύη με όλους τους κρατουμένους και τους ανθρώπους που τραυματίστηκε στο Αμβούργο! Διαδήλωση 15 Ιουλίου 14:00 μμ (14:00), στο σταθμό του τρένου (Bahnhof) Βέρνη, Ελβετία. Δεν είμαστε όλοι, οι κρατούμενοι λείπουν!

 

Εχθές οργανώθηκε πορεία αλληλεγγύης προς τους συλληφθέντες στις διαμαρτυρίες ενάντια στην σύνοδο των G20 στο Μπιλμπάο στην γή των Βάσκων. Οι διαδηλωτές απαίτησαν την άμεση απελευθέρωση των  κρατούμενων διαδηλωτών.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net/2017/07/13/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf-nog20-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%b3%ce%bf-%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b3/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.